Skip to content

Wat is SpellenFestival?

SpellenFestival is een spellenbeurs voor bord- en gezelschapsspellen in festival sfeer, voor gezinnen en vriendengroepen. Gezelligheid en samen een dagje uit beleven staan bij SpellenFestival centraal.

Schuif aan bij een van de speeltafels, krijg uitleg van een demonstrateur en  ga de uitdaging met nieuwe spellen aan.

Speelhoek voor de kleinsten

Voor de kleintjes op het festival wordt een speciale hoek ingericht met onder anderen kleurplaten en divers speelgoed. Zo kunnen ook de jongsten zich vermaken.

Bordspellen en een SpellenFestival Escape Room!

Een Spellenfestival is niet compleet zonder bordspellen. Diverse uitgevers hebben de spellen aangeboden, zodat jullie deze kunnen proberen! Er worden bordspellen aangeboden voor kinderen vanaf 4 jaar. Maar wees niet bang: de bordspelwereld is groot genoeg, zodat ook de volwassenen een goed spel kunnen spelen!

Nieuw is deze editie ook onze eigen SpellenFestival Escape Room. Weet jij met jouw gezin of vriendengroep binnen de gestelde tijd te ontsnappen? Ga de uitdaging aan voor de snelste tijd!

Food & Drinks

Geniet tussen het spelen door van een ruim assortiment aan hapjes en drankjes. Om in het festival-thema te blijven, hebben we een ‘festivalhoek’ gebouwd voor de lekkerste lunch- en snackartikelen. Daarnaast is ook in de grote speelruimte en bar voor drankjes en een snack te vinden.

Praktische informatie: dit moet je weten

Het SpellenFestival is geopend van 21 t/m 23 februari.

Op 21, 22 en 23 februari zijn de openingstijden van 10:00 uur tot 16:00 uur.
Houd ons in de gaten voor een avondprogramma!

Parkeren is gratis en kan op 1 van de parkeerterreinen van Molecaten Katwijk. Wanneer dit vol is, kan er gratis geparkeerd worden op de naastgelegen “Parkeerplaats de Noordduinen”

Verkoophoek: verzorgd door Readshop Rijnsburg

Readshop Rijnsburg verzorgt een verkoophoek op het Spellenfestival. Hier kan je de leukste spellen die je hebt gespeeld kopen voor thuis. Twijfel je? De medewerkers in de verkoophoek kunnen je adviseren over de leukste spellen!

Betreed de betoverende wereld van spelplezier! Kom naar SpellenFestival en ontdek een dag vol avontuur, strategie en gezelligheid. Doe mee, speel en beleef samen met ons de magie van bordspellen.
Back To Top