Skip to content

Frequently Asked Questions

SpellenFestival is open van 21 t/m 23 februari.

21, 22 en 23 februari – van 10:00 uur tot 16:00 uur.

4 jaar en ouder: €5,- inclusief koffie/thee/popcorn
Kinderen 0-3 jaar: gratis

Het SpellenFestival is een ‘Pin-only’ evenement. Cash geld wordt niet geaccepteerd.

Nee, bij ons heb je geen groepskorting. Bij binnenkomst krijg je bij je ticket een bonnetje om koffie, thee of een bakje popcorn te halen. Dus eigenlijk is het al een koopje, toch?

Parkeren is gratis en kan op 1 van de parkeerterreinen van Molecaten Katwijk. Wanneer dit vol is, kan er geparkeerd worden op de naastgelegen “Parkeerplaats de Noordduinen”. Ten tijden van schrijven is dit de eerste 2 uur gratis. Kijk voor actuele tarieven op de website van vvv katwijk.

Geen zorgen. Juist als je het leuk vindt om nieuwe spellen te ontdekken en proberen ben je bij SpellenFestival aan het juiste adres. Je krijgt aan de verschillende tafels altijd een uitleg van de spellen voordat je aan de slag gaat. Het is dus zeker niet nodig om al veel spellen te kennen,  of een fanatieke spelletjes speler te zijn. Gezelligheid is het belangrijkste!

Absoluut. Het SpellenFestival is juist de plek voor gezinnen met kids van alle leeftijden. Voor de jongste kinderen is er een speelhoek, met kleurplaten en speelgoed voor jonge kinderen. Als je kinderen meeneemt naar de speeltafels, ben je wel zelf verantwoordelijk voor jouw kinderen. We vragen om ze te begeleiden tijdens het spelen, voor een optimale spelervaring voor alle bezoekers.

Jazeker, omdat we het hele evenement in festival-stijl hebben ontwikkeld, is goede horeca onmisbaar. Er is een uitgebreide keuze in ons restaurant, de festivalhoek of haal iets lekkers uit een van onze kids-barren. Er is bovendien voldoende zitruimte om even te genieten van een pauze en een lekker drankje (of twee!).

Eigen eten en drinken is niet toegestaan op het evenement

Ja, dat mag. Maar zonder flits, statief of grote lens. Foto’s en video- en filmopnamen mogen alleen voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden worden gebruikt.

Hou er wel rekening mee dat er door de organisatie foto’s worden gemaakt voor promotiedoeleinden. Met het kopen van een toegangsticket ga je in de basis akkoord met het gebruik van deze foto’s door de organisatie. Bezwaar hiertegen? Spreek de crew op locatie aan en we houden hier voor zover mogelijk rekening mee.

Nee, je geliefde beestje moet thuisblijven. Maar geleidehonden zijn wel toegestaan.

Nog meer vragen?

Kan je het antwoord op je vraag niet vinden in de FAQ’s? Contact ons via dit formulier en ontvang zo snel mogelijk een antwoord.

 

Betreed de betoverende wereld van spelplezier! Kom naar SpellenFestival en ontdek een dag vol avontuur, strategie en gezelligheid. Doe mee, speel en beleef samen met ons de magie van bordspellen.
Back To Top