skip to Main Content

Wat zijn de openingstijden van SpellenFestival?

SpellenFestival is open van 17 t/m 25 oktober van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Wat kost een toegangskaart voor het SpellenFestival?

In de voorverkoop
Losse kaart €11,50
Familiekaart €28,50 (max. 4 personen)

Aan de deur
Losse kaart €13,50
Familiekaart €35,- (max. 4 personen)

Kan ik op de dag zelf toegangskaarten kopen aan de deur?

Ja, dat is geen probleem. Aan de deur zijn ook kaarten verkrijgbaar. Houd er wel rekening mee dat het SpellenFestival een “PIN-only” evenement is. Cash geld wordt nergens geaccepteerd. 

Hanteren jullie een groepskorting?

Ja, wij hebben speciale “familietickets” voor max. 4 personen. De prijs per persoon is op deze manier goedkoper dan de prijs van een losse kaart. De groep van vier mensen mag uit alle leeftijden bestaan, hier zijn geen restricties aan verbonden. Alles = familie, dus ook met een groep van vier vrienden kan je profiteren van deze groepskorting! 

Wat zijn de parkeerkosten?

Hangaar2 heeft een eigen parkeerterrein. Parkeerkaarten zijn €7,50 in de voorverkoop en €10,- aan de deur.

Hoe kan ik betalen op het SpellenFestival?

Het SpellenFestival is een “PIN-only” evenement. Cash geld wordt nergens geaccepteerd.  

Ik ben geen fanatieke spelletjes speler, maar ben wel heel erg nieuwsgierig. Kan ik ook naar SpellenFestival komen?

Geen zorgen; juist als je het leuk vindt om nieuwe spellen te ontdekken en proberen ben je bij SpellenFestival aan het juiste adres. Je krijgt aan de verschillende tafels altijd een uitleg van de spellen voordat je aan de slag gaat. Het is dus zeker niet nodig om al veel spellen te kennen, of een fanatieke spelletjes speler te zijn. Gezelligheid staat centraal!

Zijn kinderen ook welkom op het SpellenFestival?

Absoluut. Het SpellenFestival is zeer geschikt voor gezinnen en jong & oud is welkom! Voor kinderen tussen 4 en 6 jaar oud is er de Speeltuin, met speciale spelactiviteiten voor jonge kinderen. Als je kinderen mee neemt naar de speeltafels, ben je wel zelf verantwoordelijk voor je kinderen. We vragen om ze te begeleiden tijdens tijdens het spelen, voor een optimale spelervaring.

Kan ik iets eten en drinken op het festival?

Jazeker. Omdat we het hele evenement in festival-stijl hebben ontwikkeld, is goede horeca onmisbaar. Er is een uitgebreide keuze in ons restaurant, de “festivalhoek” of haal iets lekkers aan een van onze foodtrucks. Er is bovendien voldoende zitruimte om even te genieten van een pauze en een lekker drankje (of twee!).

Mag ik ook mijn eigen eten & drinken meenemen?

Dit is geen enkel probleem, maar liever niet aan de speeltafels. Plof neer op een van de zithoekjes (aangegeven op het festival terrein) of in de “festivalhoek” en geniet van een welverdiende pauze. 

Mag ik foto's maken op het SpellenFestival?

Ja, dat mag. Maar zonder flits, statief of grote lens. En foto’s, video- en filmopnamen mogen alleen voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden worden gebruikt.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Nee, je geliefde viervoeter moet thuisblijven. Maar geleidehonden zijn wel toegestaan.

Hoe gaat het SpellenFestival om met Covid-19?

Het SpellenFestival volgt de laatste richtlijnen van het RIVM.  Uiteraard wordt de 1,5 meter richtlijn overal doorgevoerd. We blijven constant in overleg om een veilige omgeving voor onze bezoekers te kunnen garanderen! 

Back To Top