skip to Main Content
foodtruck_sfeerSMALL
rondje1_klein

Wat is SpellenFestival?

SpellenFestival is een spellenbeurs voor bord- en gezelschapsspellen in festival sfeer, voor gezinnen en vriendengroepen. Gezelligheid en samen een dagje uit beleven staan bij het SpellenFestival centraal!

Uitgevers uit het hele land komen naar Katwijk voor live demonstraties van de nieuwste bord- en gezelschapsspellen. Van Ticket to Ride tot Monopoly, van Beverbende tot Splendor… Schuif aan bij een van de honderden speeltafels, bekijk demonstraties van de nieuwste bord- en gezelschapsspellen en ga daarna zelf de uitdaging aan! Geniet tussendoor van lekker eten en een drankje (of twee!) in ons restaurant of in de festivalhoek of haal wat lekkers bij een van de foodtrucks op het terrein.

Daag je vrienden of familie uit en bekroon jezelf tot de spelletjes kampioen. Ben je (nog) geen fanatiekeling die elk spel kent? Geen zorgen – juist als je het leuk vindt om nieuwe spellen te ontdekken en proberen, samen met je vrienden en familie, ben je bij SpellenFestival aan het juiste adres.

Het SpellenFestival: het gezelligste uitje tijdens de herfstvakantie! 

Openingstijden

SpellenFestival is geopend van 17 t/m 25 oktober.
Dagelijks van 10:00 uur tot 18:00 uur.

De Speeltuin: voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

Terwijl jij een nieuw spel ontdekt, spelen de allerjongsten in de ‘Speeltuin’ met speciale spelactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Hier kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven terwijl jij de rest van het festival kan verkennen.

Er zijn speciale spellen voor jonge kinderen en ze kunnen zich ook uitleven in de creatieve hoek, waar ze hun eigen spel kunnen bedenken en maken. Ook zijn er knutseltafels waar ze zich uren kunnen vermaken. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen onbeperkt in de Speeltuin blijven spelen, onder toezicht van onze professionele pedagogisch medewerkers. 

Back To Top